Jobe is één van de grootste watersportmerken die er is. Naast dat ze groot zijn hebben ze ook een zeer breed assortiment. Dit komt voort uit hun missie om zoveel mogelijk mensen aan het watersporten te krijgen. Voor de beginner hebben ze daarom ook veel toegankelijke producten met sympathieke prijzen. Zo heeft Jobe dus voor ieder wat wils. Zeker in het wakeboarden hebben ze ook een uitgebreid assortiment voor de gevorderde wakeboarders. In deze sport zijn ze ook actief in sponsoring en hebben een aantal professionals hun naam verleend aan een Jobe wakeboard. Hoogste tijd om wat meer te vertellen over het assortiment van Jobe.

Het Jobe zwemvest

In de zwemvesten heeft Jobe een ruim assortiment. Het grootste gedeelte van de zwemvesten van Jobe richt zich  wel op de zwemvesten die makkelijker te dragen zijn. Deze zwemvesten zijn dus meer gericht op de watersporten waarin actief bewogen wordt zoals waterskieën en wakeboarden. Uiteraard kunnen deze zwemvesten ook prima gebruikt worden om te surfen of in de eenmansklasses bij zeilen. Jobe heeft veel energie gestoken in de ontwikkeling van hun producten. De kwaliteit is daarom goed. In veel zwemvesten is elastisch neopreem verwerkt wat de bewegingsvrijheid ten goede komt en er daarnaast voor zorgt dan je lichaamtermperatuur op peil blijft. Ook voor de dames zijn er speciale modellen die kwa pasvorm veel meer zijn afgestemd op de vormen van het vrouwelijk lichaam. Daarnaast hebben ze een ruim assortiment aan kinderzwemvesten. Ook als je een beperkt budget is hebben ze keuze. Er is een zwemvest vanaf 3 tientjes. Ook hierin laten ze zien dat ze watersport toegankelijk maken.

Het Jobe wetsuit

In deze productlijn hebben ze ook een hele ruime keuze. In wetsuits is over het algemeen de keuze ook wat ruimer. Dit omdat ieder weertype om een ander wetsuit vraagt. Tegenwoordig zijn er namelijk ook wetsuits die geschikt zijn voor de winter. Ideaal omdat het nu dus ook mogelijk is om tijdens het watersporten in de winter vrijer te bewegen. Voor in de zomer hebben ze ook behoorlijk wat keuze in de zogenaamde Shorty’s. Dit zijn wetsuits met korte pijpen en korte mouwen. In dat opzicht blijft watersporten in de zomer wel toegankelijker. Een shorty heeft een aanzienlijk lagere prijs dan een wetsuit voor in de winter. Een shorty voor een volwassene is er al vanaf EUR 60,-. Met een zwemvest van EUR 30,- erbij en je bent dus voor onder de EUR 100,- klaar om te gaan watersporten met behulp van Jobe. Wat wil je nog meer?